آشپزي و شيريني پزي دسر سبك زندگي

طرز تهیه کاپ کیک بادام

طرز تهیه کاپ کیک بادام

کاپ کیک بادام

در این پست طرز تهیه آسان کاپ کیک بادام رو خدمتتون آموزش میدیم ، تا آخر با ما همراه شوید…

مواد لازم :

آرد 140گرم (140 گرم ارد =یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک ویک دوم قاشق خوری بیکینگ پودر )

بادام 100 گرم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

پودر قند 175گرم

اسانس بادام  یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

ماست 100گرم

کره 175گرم .

 

طرز تهیه :

دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا3/2 ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت 18-22 دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.

 

گردآوری : هفت گنج

 

مطالب مرتبط :

طرز تهیه اسلایس آناناس و خرما

طرز تهیه چیز کیک لیمو

طرز تهیه چیز کیک وانیل با کرم شکلاتی

طرز تهیه یوناناس بادام

طرز تهیه میگلی دسر لبنانی ( خوشمزه و متنوع )…

2 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • بسیار از اطلاعات خوب شما در مورد دسر ها و کیک های مختلف و همچنین ژله ها زیبا متشکرم ، عالی بود .

  • سلام ممنون از آموزش ها. اما ایکاش اندازه های مواد رو به پیمانه و قاشق هم بگید نه فقط به میلی لیتر و گرم تا بتونیم بیشتر استفاده ببریم.

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی