آشپزي و شيريني پزي بورک ها

طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر

آموزش طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر :

یوفکا آماده بزرگ گرد ۴ – ۳عدد ( اگر کوچک بود ۶ – ۷ عدد )
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
روغن مایع ۲/۱پیمانه
آب ۱پیمانه
کره نرم شده۵۰-۷۰گرم
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی :

پنیرسفید خردشده ( پنیر فتا یا لیقوان ) ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰گرم
جعفری ریز خردشده ۳ دسته کوچک

طرز تهیه :

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، اگر فر شما برقی است و فن هم دارد و یا گازی فن دار است، ۲۰ درجه از دمای فر کم کرده و به ۱۶۰ درجه سانتی گراد برسانید.

یک قالب گرد ۲۳ سانتی متری یا مستطیل را با کره نرم شده چرب کرده و دم دست بگذارید، دیواره و کف قالب باید خوب چرب شده باشد، در چرب کردن قالب دست و دلباز باشید.

شیر، آب، روغن مایع،تخم مرغ و نمک را باهم دریک کاسه خوب با همزن دستی مخلوط کنیدتا مخلوط یکدستی بدست آید. و جداگانه دم دست قرار دهید.
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
جعفری خردشده، پنیر سفید ریز خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده را هم جداگانه دریک ظرف با هم مخلوط کنید و کناری بگذارید.

بعد یک عدداز یوفکاها را درسته در ظرف گذاشته طوریکه حداقل ۵ سانتی متر اضافه از لبه های ظرف آویزان باشد و کمی از مایه شیر و روغن مایع رویش ریخته و با برس کامل روی یوفکا بکشید تا همه جای خمیر یوفکا کمی خیس و مرطوب شود.
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
بعد بقیه یوفکاها را نصف کرده و هر نصفه را را به داخل مایع زده و توی دست کمی جمع کرده و داخل یوفکا اولی گذاشته ورویش کمی مخلوط پنیر پاشیده و بعد نصفه یوفکای دیگرکه داخل مایع زده شده قرار گرفته بگذارید. رویش مخلوط پنیر پاشیده و تا آخر این کار را تکرار کنید. لایه آخری خمیر خالی است. این لایه مخلوط سبزی و پنیر ندارد و رویش باقی می ماند، کل مخلوط مایع را روی آن بریزید. درآخر لبه های یوفکای اولی را را به سمت داخل قالب برگردانده و تکه های کره را در قسمتهای مختلف گذاشته و رویش کنجد سیاه یا سفیده بپاشید و در پنجره وسط فراز قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه و یا تا زمانیکه رویه نان طلایی شود بپزید، هر از چند گاهی قالب فر را جابجا کنید تا همه جای بورک خوب پخته شود.
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر
می توانید این غذا را، داخل فر، تابه ویا قابلمه روی اجاق گاز بپزید.
طرز تهیه کامل بورک جعفری و پنیر در داخل قابلمه یا فر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی