آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک کدوحلوایی

آموزش طرز تهیه چیزکیک کدوحلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای یک قالب 20 سانتی متری و برای 8 نفر
برای کیک کاکائویی:
125 گرم کره
1/2 پیمانه شکر
3 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
2 تخم مرغ
1/2 پیمانه شیر
4 قاشق سوپ خوری آرد
10 گرم بکینگ پودر

برای لایه دوم:
300 گرم پنیر ماسکارپونه ویا لبنه
1/2 پیمانه شکر
100 میلی لیتر خامه
1/2 پیمانه پوره کدوتنبل که دستورش پایین هست
1 تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت

برای پوره کدوحلوایی:
2 اسلایس کدوتنبل
2 قاشق سوپ خوری شکر
1/4 پیمانه آب
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)

طرز تهیه

برای کیک، کره و شکر رو با همزن بزنین، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، شیر رو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادو هم الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین.
برای پوره کدوحلوایی، اسلایس های کدوحلوایی رو خرد کنین و داخل قابلمه بریزین، روش شکر و آب بریزین و بپزین تا نرم شن و کامل آبشونو بکشن.بعد که سرد شد، پوره کنین.
برای قسمت پنیری، پنیر و شکر رو با همزن بزنین، خامه و تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، پوره کدوحلوایی رو اضافه کنید(ولی کمیشو نگه دارین)و مخلوط کنین، در آخر نشاسته رو اضافه کنید و مخلوط کنین و روی مایع کیک بریزین.
70 دقیقه در فر گرم شده 130 درجه بپزین. بعد ازینکه سرد شد، حداقل 3 ساعت بزارین یخچال. بعد باقیمانده پوره کدوحلوایی رو روش بریزین و با خامه، دارچین و پودر شکر تزیین کنید و سرو کنین
طرز تهیه چیزکیک کدوحلوایی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی