آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تاتلی خرمایی بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی خرمایی بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیتر + 1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای لایه های وسط:
350_300 گرم بیسکوییت کاکائویی (در غذاساز پودر کنید)
به دلخواه به مقدار کافی خرما (خرما را از وسط نصف کنید و هسته خرما را بیرون آورید و داخل خرما را با فندق درسته پر کنید ، عکسها را ورق بزنید میتوانید ببینید)
فندق درسته به مقدار کافی
برای مخلوط خرمایی:
20_18 عدد خرما
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
1 استکان فندق بوداده

طرز تهیه

ابتدا برای مخلوط خرمایی هسته 20_18 عدد خرما را بیرون آورید و در غذاساز بریزید 1 استکان شیر و فندق را اضافه کنید و مخلوط کنید و کنار بذارید.
در ظرف دیگر شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با هم زن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. مخلوط خرمایی و وانیل را به مواد پخته شده اضافه کنید و مجدد هم بزنید. از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. داخل لیوان یا ظرف های مورد نظر ابتدا 2 قاشق غذاخوری بیسکوییت کاکائویی بریزید سپس خرماهایی که داخلشان فندق گذاشتید را بذارید. و کرم خرمایی را داخل لیوان بریزید مجدد 2 قاشق غذاخوری بیسکوییت کاکائویی سپس خرما فندقی و باز کرم خرمایی پخته شده را بریزید و به این شکل کار را تمام کنید. ❣نکته:
خرماهای فندقی فقط برای زیبا دیده شدن داخل لیوان گذاشته میشود. خوب به لیوان ها بچسبانید که مثل عکس دیده شود.
به دلخواه خودتان میتوانید تزیین کرده سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی خرمایی بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی