آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای مرغ و پِستو

آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ و پِستو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

خمیر پیتزا 1 عدد
سس پستو 3 قاشق غذا خوری
مرغ پخته رشته رشته شده 1.5 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 2.5 فنجان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده 2 عدد
برگ ریحان 1/4 فنجان

طرز تهیه

1-ابتدا فر را تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و روی ظرفی که می خواهید خمیر را روی آن قرار دهید کاملا چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.

2-خمیر را به مدت ۸ دقییقه در فر بپزید و از فر خارج کنید. روی آن ابتدا سس پیتزا بریزید سپس پنیر موزارلا و در آخر هم مرغ، گوجه ها و برگ های ریحان را اضافه کنید.

3-حالا دوباره پیتزا را در داخل فر قرار دهید و حدود ۶ دقیقه بپزید تا طلایی و قهوه ای شود و پنیر کاملا آب شود.

سایر نکات

طرز تهیه سس پستو:ابتدا 1/2 لیوان گردو یا بادام زمینی رو داخل میکسر آسیاب میکنیم بعد 2 لیوان ریحان خرد شده و 4 حبه سیر و 1/2 لیوان پنیر پارمزان رو اضافه کرده میکس میکنیم بعد روغن زیتون رو کم کم ریخته در آخر نمک و فلفل را ریخته میکس میکنیم.
سس پستو برای انواع غذاهای ایتالیای مثل پاستا و پیتزا استفاده میشه.
طرز تهیه پیتزای مرغ و پِستو

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی