آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه با تکه های شکلات

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه با تکه های شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

120گرم کره (در دمای اتاق نرم شده )
50 گرم شکر قهوه ای
100 گرم شکر سفید
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد تخم مرغ
230 گرم آرد
1/2 قاشق مربا خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
175 گرم شکلات خرد شده (من از شکلات تلخ و سفید استفاده کردم) (مقداری از شکلات قبل از اینکه داخل فر برود روی قرابیه گذاشته می شود)
نصف لیوان گردوی درشت خرد شده

طرز تهیه

داخل دو عدد سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
آرد ، جوش شیرین ، وانیل و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کره ، شکر قهوه ای و شکر سفید را داخل ظرف دیگری بریزید و تا زمانیکه به قوام خامه برسد با همزدن دستی هم بزنید وانیل را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تخم مرغ را اضافه کنید و فقط تا زمانیکه مخلوط شود هم بزنید کافی است. سپس مخلوط آردی را اضافه کنید و فقط تا زمانیکه حالت خمیری پیدا کند هم بزنید و کار را تمام کنید در آخر مقداری از تکه های شکلات و گردوی خرد شده را اضافه کنید و خمیر را بادست هم بزنید از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید گرد کنید و با فاصله داخل سینی بچینید (به هیچ وجه با دست روی خمیر فشار ندهید) شکلات های باقیمانده را روی قرابیه ها بذارید(کمی داخل خمیر وارد کنید) در فر 175 درجه حدود 10-12دقیقه بپزید بعد از تمام شدن زمان با فکر اینکه قرابیه ها نپخته است بیشتر از این زمان نپزید زمانیکه داخل سینی کم‌کم سرد میشود با گرمای خود کمی هم خواهد پخت و سفت تر خواهد شد بعد از 15دقیقه که قرابیه ها را از داخل فر بیرون آوردید میتوانید با یک فنجان قهوه نوش جان کنید
طرز تهیه قرابیه با تکه های شکلات

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی