آشپزي و شيريني پزي غذای کودک

طرز تهیه پوره هویج، دال عدس

آموزش طرز تهیه پوره هویج، دال عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای 2نفر

هویج 350 گرم
سیب زمینی 175 گرم
شیر خشک آماده شده
۱/۱/۴ فنجان
عدس قرمز (دال عدس) 1/4 فنجان
گشنیز خشک ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-هویج و سیب زمینی را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و در قابلمه ی کوچکی بریزید. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشویید.

2-دال عدس، گشنیز و شیر را نیز در قابلمه ریخته و آن ها را بر روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند.

3-سپس در ظرف را بگذارید تا مخلوط به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه دال عدس و سبزیجات کاملاً نرم شوند به آرامی بجوشد.

4-در صورت نیاز و در اواسط پخت، مقدار کمی آب جوش به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را در دستگاه غذاساز ریخته و یا آن را از صافی درشت رد کنید تا به صورت پوره ای نرم و یک دست درآید.

5-کمی از پوره را در کاسه ای ریخته و درجه ی حرارت آن را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنید.

6-باقیمانده ی پوره را در ظرف دربسته ای ریخته و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید و سعی کنید پوره را ظرف مدت ۲۴ ساعت به مصرف برسانید.

سایر نکات

پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان (۶۰۰ میلی گرم) پوره تهیه می شود.
این پوره، قابل فریز کردن می باشد.
طرز تهیه پوره هویج، دال عدس

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی