آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

روغن به مقدار لازم
نمک و فلفلئ به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
آرد 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
قارچ 200 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
سینه‌ مرغ 3 عدد

طرز تهیه

1-داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).

2-پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.

3-پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند

4-سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

5-پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد ۱ لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

6-پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.

7-زرده تخم مرغ را بزنید و پس از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید ، ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.
طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی