آشپزي و شيريني پزي چاشنی و ادویه

طرز تهیه پودر سوخاری پنیر پارمزان و آویشن

آموزش طرز تهیه پودر سوخاری پنیر پارمزان و آویشن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

نان تست خشک 225 گرم
نمک درشت 1 قاشق چای خوری
آویشن 3.5 قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 3/4 پیمانه

طرز تهیه

1-تکه‌های نان‌خشک را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا ریز‌شود.

2-سپس آن را به‌ یک‌کاسه منتقل‌ نموده، آویشن‌ تازه و خرد‌شده (یا ۱ قاشق‌چایخوری آویشن خشک‌شده) و پنیر‌پارمژان ریز رنده‌ شده، را نیز اضافه نموده هم‌ می‌زنیم و سپس نمک و فلفل را اضافه‌ می‌کنیم.

3-این پودرسوخاری بسیار مناسب برای آماده‌کردن شنیتسل و مرغ‌ کیوسکی (یا همان جوجه کیِف Chicken Kiev می‌باشد) می‌توانید سینه مرغ بدون‌ پوست و لخم را در آرد، سپس تخم‌مرغ و پس از آن در پودر سوخاری ادویه‌دار بغلتانید.این نوع پودرهای‌سوخاری‌ این قابلیت را دارند که به‌ مدت یک‌ ماه در فریزر نگه‌داری شوند.

سایر نکات

می‌توانید از نان‌های خشک بی‌استفاده در خانه‌ تان، یک پودر‌سوخاری بسیار‌خوشمزه برای انواع سبزجات، گوشت، مرغ و ماهی تهیه‌کنید و در فریزر نگه‌دارید و بر‌حسب تمایل در انواع سوخاری‌ها، شنیتسل و کتلت‌مرغ استفاده‌ نمایید. محصول‌ نهایی این دستور‌ پخت، حدود ¼ 2 پیمانه پودر‌سوخاری خواهد‌ بود. این پودر سوخاری در کمتر از 15 دقیقه آماده می‌شود.
طرز تهیه پودر سوخاری پنیر پارمزان و آویشن

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی