آموزش طرز تهیه ماهی دو پیازه هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای هندی آنقدر معروفند که خیلیها هند را بعد از تاج محل به غذاهای تند و پر ادویهاش میشناسند. استفاده از ادویه در خوراک کشورهای جنوب شرقی آسیا و همینطور جنوب کشور خودمان بسیار رایج و با ذائقه ساکنین این مناطق بسیار سازگار است. اما در این مطلب میخواهیم به نقل از سرآشپز هندی، جهان که سالهاست در ایران زندگی میکند و به خوبی با ذائقه ایرانی آشنایی دارد، طرز تهیه ماهی دو پیازه را آموزش دهیم. خوردن ماهی دو پیازه سرآشپز جهان همان لذت غذاهای هندی را دارد و استفاده از فلفل و ادویهجات کمتر در این غذا آن را با طبع ایرانی سازگار میکند.
مواد لازم (برای دو نفر) جهت تهیه ماهی دو پیازه هندی
برنج: ۳۰۰ گرم
فیله ماهی (شیر، شوریده، سالمون و …) : ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ویلی: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم (خرد شده)
آبلیموی تازه: به مقدار لازم
ادویه شامل (جوز هندی، دارچین، زیره، پودر کاری، پودر زنجفیل، زردچوبه، فلفل قرمز، نمک): به مقدار لازم
طرز تهیه سس مخصوص
پیاز خرد شده را سرخ میکنیم، ترکیب ادویهها را به آن اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم.
گوجه فرنگی را رنده میکنیم و به همراه رب به ماهیتابه اضافه کرده و هم میزنیم.
حالا ترکیب خوشرنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجهفرنگیمان را میچشیم و بعد از اطمینان از مزهدار شدن آن برای هر نفر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰ گرم پنیر خامهای ویلی اضافه میکنیم.
بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبلیموی تازه (به ازای هر نفر یک قاشق) اضافه می کنیم و هم میزنیم تا سس مخصوص ماهی ما آماده شود.
طرز تهیه ماهی دو پیازه
به مدت هفت ساعت فیلههای ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل میخوابانیم، سپس آن را سرخ میکنیم و اجازه میدهیم نیمپز شود. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار داده، مقدار کمی از سسی که درست کردهایم را روی ماهی میریزیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم.
برنج را به شیوه دلخواه دم میکنیم و وقتی آماده شد داخل بشقاب میکشیم، کنار آن دو برش لیمو ترش میگذاریم و روی آن گشنیز خرد شده و پیاز سرخ شده میریزیم.
در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده میگذاریم و روی آن ۵۰ گرم از سس مخصوص میریزیم و روی آن مقداری پیاز سرخ شده می پاشیم.
ماهی دو پیازه به روش سرآشپز هندی آماده است.
اگر به خوردن ادویهجات علاقهمند باشید مطمئنیم مثل ما عاشق این ماهی میشوید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه