آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه پشمک قالبی

آموزش طرز تهیه پشمک قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

1-اول پشمک ها رو از بسته خارج کنید و کامل از هم باز کنید تا رشته های پشمک کاملا جدا بشه.

2-مقداری از پشمک رو بردارید و داخل قالب بگذارید و کاملا فشرده کنید تا زمانی که قالب پر شود. اگر به مقدار کافی پشمک ندارید و میخواهید مثل عکس در قالب بزرگ و به صورت شکل کیک ساده آن را دربیاورید،

3-ابتدا دور قالب (به صورت برعکس) سلفون بکشید و با کمی آب و عسل سطح آن را مرطوب کنید و پشمک ها را به صورت چند لایه روی آن بچسبانید و با دست فشرده کنید. پشمک های قالب خورده را به آرامی در ظرف موردنظرتان برگردانید.

4-حالا میتوانید پشمک قالبی خود را تزئین کنید. مثلا شکلات آب شده روی آن بریزید یا با شکلات، ترافل، آجیل، میوه خشک و … تزئین کنید. در اینجا من تزئین را با برگه زردآلو و قیسی و کمی خمیر ژلارد انجام دادم. برگه زردآلو و قیسی را بادست به شکل گل نرگس در آوردم و با خلال دندان فیکس کردم. برگ ها را هم با خمیر ژلارد درست کردم.

سایر نکات

برای قالب زدن پشمک، قالب سیلیکونی مناسب تر هست و برای حالتی که پشمک روی قالب قرار میگیرد، قالب فلزی یا پلاستیکی سخت و در این حالت بهتر است قالب ساده باشد.
طرز تهیه پشمک قالبی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی