آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ترایفل موز و نوتلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترایفل موز و نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای قسمت بیسکویتی :10 بیسکویت(Oreo) خرد شده با کرم توش- 2 قاشق غذاخوری کره بی نمک آب شده
برای خامه فرم گرفته :1/2 پیمانه خامه پرچرب – 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل – 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
برای کرم نوتلا : حدود 113 تا 114 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه – 1/3 پیمانه نوتلا – 1/2 پیمانه خامه پرچرب – 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل – 1/3 پیمانه پودر شکر
2 موز رسیده

طرز تهیه

✏بیسکویت هارو خرد کنین، کره رو روش بریزین و مخلوط کنین تا همه بیسکویت ها کامل خیس شن.بعد روی سینی فر پخش کنین این بیسکویت های خرد شده خیس رو و 6تا8 دقیقه در فر 180 درجه بپزین.بعد دربیارین سرد شن.(از فر درآوردنی روغنی و شاید نرم باشن که بعدا درست میشه)
✏خامه پرچرب رو با هم زن اونقدر بزنین که سفت تر شه، در حین همزدن، وانیل و پودر شکر رو اضافه کنین و اونقدر بزنین که بیشتر از 2 برابر بشه حجمش و یجا بمونه.(خیلی زیاد نزنین اونموقع تبدیل به کره میشه و خیلی سفت میشه).بعد خامه رو بریزین یه کاسه و بزارین یخچال.
✏در همون کاسه خامه اگه زیاد چیزی توش نمونده، پنیر خامه ای رو بزنین تا نرم شه، نوتلا رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا کامل مخلوط شن،حین هم زدن آرام آرام خامه پرچرب رو اضافه کنین و اونقدر بزنین که کامل حل شن و سفتتر شن و حجمش زیادتر شه.حین همزدن وانیل و پودر شکر رو اضافه کنین، اونقدر بزنین که مواد کامل حل شن و روشن و پفی شه.بعد حدود 2 ساعت بزارین یخچال.
✏بعد مثل شکل یا هرجور خواستین،اول یک قاشق پر از بیسکویت های خرد شده که حاضر کردین رو بزارین ته ظرف بعد با ماسوره مواد رو لایه لایه پایپ کنین.روش و بین لایه ها اسلایسهای موز بزارین
طرز تهیه ترایفل موز و نوتلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی