آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پای پودینگ شکلاتی

آموزش طرز تهیه پای پودینگ شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای لایه اول:
30 عدد بیسکوییت اوراو، کرم داخلشونو دربیارین
100 گرم کره

برای پودینگ:
420 میلی لیتر شیر
60 میلی لیتر خامه
70 گرم شکر
35 گرم پودر کاکائو
16 گرم نشاسته ذرت
1 قاشق مرباخوری عصاره وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک دریا
120 گرم شکلات تلخ 70 درصد، خرد شده

برای گاناش:
100 میلی لیتر خامه
100 گرم شکلات تلخ 70 درصد، خرد شده

طرز تهیه

برای لایه اول، بیسکوییت هارو پودر کنین، کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین، در یک قالب 20 سانتی متری کمربازشو که کمی چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و با لیوان یا چیز دیگه فشار بدین، از گوشه ها کمی بیاد بالا.بعد بزارین یخچال.
برای پودینگ، شیر و خامه رو مخلوط کنین، بعد بجز شکلات، بقیه موادو اضافه کنین و خوب مخلوط کنید تا نشاسته ها گلوله نمونن، بعد روی شعله ملایم حدود 10 دقیقه بپزین تا غلیظ شه، سپس از روی حرارت بردارید و شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد روی لایه اول بریزین و 4-6 ساعت ویا 1 شب، بزارین یخچال.
برای گاناش شکلاتی، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد که سرد شد، روی پودینگ بریزین و با فندق های خرد شده تزیین کنین
طرز تهیه پای پودینگ شکلاتی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی