آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان آلمانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2ونیم قاشق چایخوری خمیر مایه
250 میلی لیتر شیر
60 گرم کره آب شده
2 قاشق غذاخوری شکر
2 تخم مرغ (حدود 50 گرم)، کمی با همزن دستی زده شده
560 گرم آرد
2 قاشق چایخوری نمک

برای روی نان:
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری آب
کنجد و …

طرز تهیه

خمیر مایه رو داخل 100 میلی لیتر از شیر بریزین (داخل کاسه کوچک) و 5 دقیقه صبر کنید بعد هم بزنین تا حل شه،بقیه شیر رو روی حرارت ملایم گرم کنین و کره و شکر رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد بزارین ولرم شه،بعد تخم مرغ های زده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا در یک کاسه بزرگ دیگه، آرد و نمک رو مخلوط کنین، بعد وسطش رو گود کنین و همه موادو داخلش بریزین و ورز بدین تا نرم و چسبنده بشه.حالا خمیر رو بردارین و روی سطحی که آرد پاشیدین بزارین و 10 دقیقه ورز بدین تا نرم و کشدار شه و روش درخشان شه.
خمیر رو داخل کاسه ای که کره مالیدین بزارین و روش حوله بزارین و 1 الی 1ونیم ساعت بزارین کنار تا حجمش دوبرابر شه.
بعد داخل کاسه یکوچولو ورز بدین و دوباره روشو بپوشونین و 10 دقیقه بزارین بمونه.بعدش خمیر رو به 16 توپ مساوی تقسیم کرده و داخل قالب های دایره 24 سانتیمتری که با کره آب شده چرب کردین بزارین مثل عکس، دوتا نون این شکلی.فقط توپهارو بهم نچسبونین چون سایزشون دوبرابر میشه، بعد روی قالب حوله بزارین تا حجمشون دوبرابر شه،حدود 45 دقیقه، حالا روی نانها مخلوط آب و تخم مرغ زده شده بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 200 درجه، 30-45 دقیقه بپزین تا طلایی شن
طرز تهیه نان آلمانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی