آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان جو رژیمی و فوری (بدون مخمر )

آموزش طرز تهیه نان جو رژیمی و فوری (بدون مخمر ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

جو پرک 1 پیمانه
آرد سبوس دار 1/2 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2/1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
نمک دریا 1/4 قاشق چای خوری
ماست کم‌چرب 240 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
شیر (کم چرب) 3/2 پیمانه

طرز تهیه

1-ابتدا قالب مستطیلی ۲۳×۱۳ را با کره ی آب کرده چرب میکنیم و یک قاشق غذا خوری جو پرک کف قالب میریزیم تا نان به قالب نچسبد

2-مواد تر شامل: جو پرک ، ماست ، تخم مرغ ، روغن مایع و عسل را با هم مخلوط می کنیم

3-سپس شیر را به آن ها اضافه کرده و دوباره ترکیب میکنیم

4-مواد خشک شامل : آرد سفید ، آرد سبوس دار ،بیکینگ پودر و جوش شیرین را ترکیب میکنیم

5-مواد خشک را گود کرده و مواد تر را در وسط آن میریزیم و مخلوط میکنیم تا خمیری به دست آید

6-خمیر حاصله را در قالب ریخته و روی آن را صاف میکنیم و با جو پرک یا کنجد روی آن را تزیین میکنیم آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم

7-سپس به مدت ۱۰دقیقه آن را روی پنجره ی خنک کننده تنظیم میکنیم

8-بعد از بیرون آوردن قالب با چاقو نان را از دیواره ها جدا میکنیم ، میگذاریم تا نان خنک شود بعد آن را خارج میکنیم و نوش جان میکنیم

9-میتوانیم به مواد خشک یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل اضافه کنیم ، تا نان طعم وانیل بگیرد این نان نیازی به مخمر ندارد

سایر نکات

میتوانیم به مواد خشک یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل اضافه کنیم ، تا نان طعم وانیل بگیرد این نان نیازی به مخمر ندارد
طرز تهیه نان جو رژیمی و فوری (بدون مخمر )

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی