آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربا ی گلابی

آموزش طرز تهیه مربا ی گلابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شکر……………….. 1 کیلوگرم
گلابی………………. 1 کیلوگرم
جوهرلیمو…………… نوک قاشق چای خوری
آب………………….. 1 لیوان

طرز تهیه

گلابی ها را شسته و پوست می کنیم( به صورت درسته). به وسیله ی یک چنگال ، اطراف گلابی ها را سوراخ می کنیم. در قابلمه ای شکر را ریخته و آب را به شکر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا شکر در آب حل شود. گلابی ها را درون مخلوط آب و شکر گذاشته و قابلمه را ابتدا روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید سپس شعله را متوسط کرده و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه، بجوشد سپس قابلمه را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و به مدت 5 تا 6 ساعت، اجازه می دهیم به همان حال، بماند سپس دوباره قابلمه را با مدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم تا بجوشد. قابلمه را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و جوهرلیمو را به شربت مربا اضافه می کنیم. اجازه می دهیم مربا کاملا سرد شود و در بطری های شیشه اي استرلیزه شده، نگه داری می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: می توانیم به جای جوهر لیمو ، از چند برش لیموترش استفاده کنیم به این صورت که یک لیموترش را شسته و ورقه ورقه می کنیم و در زمان پخت دوم مربا، برش ها را درون قابلمه قرار می دهیم.
شیرینانه ی 2: بهتر است از گلابی های کوچک و ظریف استفاده کنیم
طرز تهیه مربا ی گلابی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی