آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربا انجير سبز کال

آموزش طرز تهیه مربا انجير سبز کال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

انجير سبز کال ……………. يک و نيم کيلوگرم
شکر ……………………….. 2 کيلوگرم
آب …………………………. 1 ليتر
ليموترش ………………….. نصف عدد

طرز تهیه

ابتدا پوست تمام انجيرها را مي کنيم. انجيرهاي پوست کنده را در ظرفي ريخته و روي آن ها آب داغ ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا به جوش آيد سپس اجازه مي دهيم 3 تا 4 دقيقه بجوشد سپس انجيرها را از آب جوش خارج کرده و براي چند دقيقه در يک ظرف محتوي آب سرد مي ريزيم و دوباره انجيرها را از آب سرد خارج کرده در ظرف ريخته و روي آن ها آب داغ مي ريزيم و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اجازه مي دهيم چند دقيقه بجوشند سپس انجيرها را از آب جوش خارج کرده و در ظرف آب سرد مي ريزيم. اين کار را سه بار انجام مي دهيم تا به اين ترتيب تلخي انجيرهاي کال گرفته شود. آخرين بار که انجيرها را از آب سرد خارج مي کنيم کمي انجيرها را فشار مي دهيم تا آب آن ها گرفته شود و در سبد مي ريزيم و کناري مي گذاريم. در يک ظرف ديگر آب و شکر را ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا به جوش بيايد و اجازه مي دهيم تا 5 دقيقه بجوشد سپس انجيرها را به ظرف اضافه مي کنيم و مي گذاريم تا مربا قوام دلخواه را به دست بياورد سپس آب نصف يک ليموترش را به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم چند دقيقه ي ديگر بجوشد سپس ظرف را از روي شعله برداشته و در همان حال که مربا داغ است در شيشه هاي مخصوص مربا ريخته و در شيشه ها را محکم مي بنديم و به صورت بر عکس روي يک حوله برمي گردانيم به اين ترتيب وقتي مرباها خنک شوند، در شيشه ها وکيوم مي شوند و تا سال ها قابل نگه داري مي شوند
طرز تهیه مربا انجير سبز کال

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی