آموزش طرز تهیه توپکهای شکلاتی راحت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم بیسکوییت پتی بور
1 پاکت خامه مایع (200 میلی ، یا خامه صبحانه)
2 پاکت شکلات شیری (160 گرم)
1 استکان فندق و یا گردوی خرد شده
ترافل های رنگی برای تزیین
طرز تهیه
خامه را کمی گرم کنید و از روی اجاق بردارید. شکلات خرد شده را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. بیسکوییت پودر شده و فندق خرد شده را اضافه کنید. بیسکوییت را به اندازه ای بریزید که قابل شکل دادن شود و کمی به دست بچسبد . نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس از مواد اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید و در ترافل رنگی بزنید. نوش جان
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه