آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه مرباي گل سرخ به همراه نكات مهم

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين مرباي خوش عطر و خوش طعم آشنا شويد...

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين مرباي خوش عطر و خوش طعم آشنا شويد…

مرباي گل - 7ganj.ir
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

گل محمدی        1لیوان (گلبرگ شده)
شكر              3لیوان
آب               نصف لیوان
گلاب             نصف لیوان
آبلیمو             نصف قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

  • ابتدا گلبرگ های گل را از مواد اضافی پاك كرده و آن را دانه دانه بشویید و داخل آبكش قرار دهید.
  • گلبرگ ها را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی ریز کنید.
  • آب و گلاب را مخلوط كرده و روی حرات قرار دهید تا جوش بیایند.
  • گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آبجوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید تا عطر گل آزاد شود.
  • شکر را با 1 لیوان آب جوش مخلوط با گلاب و آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و گلاب و شکر بجوشد و غلیظ شود.
  • پس از اینکه شیره غلیظ شد گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشند.
  • سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).

نكات:

  • حتما قبل از مصرف گلاب آن را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نكنید.
  • در صورت تمايل ميتوانيد از گلاب نيز استفاده نكنيد.
  • برای اینکه بفهمید غلظت شیره مناسب است یا نه باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است.شیره داغ به خوبی غلظت را نشان نمیدهد.
  • حتما برای تهیه این مربا از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.
  • برای آنكه رنگ مربا قرمز و زیبا شود به آن چند قطره رنگ خوراكی قرمز اضافه كنید.
نوش جان…

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی