آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه ماکارونی با میت بال

آموزش طرز تهیه ماکارونی با میت بال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

برای میت بال یا کوفته قلقلی حدود ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رنده شده و یک قاشق آرد و بمقدار ‌کافی نمک،فلفل،زردچوبه و کمی آویشن رو با هم خوب مخلوط کردم و ورز دادم و به اندازه ی یک گردو برداشتم و کوفته قلقلیهایی ازش درست کردم و نیم ساعت کوفته ها رو داخل یخچال گذاشتم تا سفت بشن بعد داخل روغن سرخ کردم در حین سرخ شدن کوفته ها سس رو آماده کردم ،برای سس دو عدد گوجه رو پوست کندم و با میکسر میکس کردم و بهش یک قاشق جعفری و یک قاشق نعنا خرد شده اضافه کردم و دو قاشق رب و کمی نمک و پودرسیر را هم اضافه کردم و روی حرارت تفت دادم تا بوی خامی رب گرفته شود درب قابلمه رو گذاشتم تا سس به اطراف پخش نشود وکمی بجوشه بعد سس رو به تابه ای که کوفته ها داخلش سرخ شدن اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم سرخ بشن و آب اضافی گوجه ها بخار بشه و سس غلیظ بشه.
تو یه قابلمه ی دیگه آب رو گذاشتم بجوشه بعد بهش یک قاشق غذاخوری نمک و کمی زردچوبه و یه قاشق روغن مایع اضافه کردم و یک بسته ماکارونی رو به سه قسمت تقسیم کردم و داخل آب جوش ریختم ده دقیقه ای طول کشید تا ماکارونیها تقریبا نرم بشن بعد آبکش کردم و کمی آب سرد روش ریختم و کف قابلمه کمی از روغن سس ماکارونی رو ریختم و نان لواش قرار روش گذاشتم و مواد ماکارونی رو با هم مخلوط کردم و داخل قابلمه ریختم و دمکنی گذاشتم با حرارت ملایم نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه طول کشید تا دم کشید
طرز تهیه ماکارونی با میت بال

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی