آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه ماهی مالاته مخصوص شمالي+ نكات مهم

ماهي مالاته يكي از غذاهاي دريايي فوق العاده خوشمزه و ساده است. حتما يكبار امتحان كنيد. با ما همراه شويد...

ماهي مالاته يكي از غذاهاي دريايي فوق العاده خوشمزه و ساده است. حتما يكبار امتحان كنيد. با ما همراه شويد…

ماهي مالاته

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :برای 6 نفر

فلفل                              به میزان لازم
نمك                             به میزان لازم
گلپر                             1قاشق مرباخوری
سیر                             1بوته
آب انار                          1لیوان (ترش)
ماهی                            1عددسفید و بزرگ
گردو                            100گرم
روغن                           1قاشق غذاخوری (مایع یا زیتون)

طرز تهیه:

در ابتدا ماهی را پاك می كنیم و می شوییم. سپس به مام قسمتهای آن نمك و فلفل می زنیم و در فر یا روی آتش كباب می كنیم. گردو را آسیاب كرده و سیر را می كوبیم و همراه با كمی روغن زیتون یا مایع تفت می دهیم. بعد آب انار و گلپر را به مواد تابه اضافه كرده و میگذاریم چند لحظه بجوشد. ماهی كباب شده را حداقل نیم ساعت در این مایه می خوابانیم. بعد از این مدت ماهی را دوباره گرم كرده و همراه با كته سرو می كنیم.

نكات:

1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به ماهی اضافه كرده و بعد آن را كباب كنید.
2)میتوانید درون شكم ماهی را با مواد دلخواه یا مواد مناسب برای پر كردن شكم ماهی كه دستور پخت آن در بیان شد پر كرده و بعد آن را كباب كرده و بپزید.
3)این ماهی با كمی گشنیز ساطوری شده خوش طعم تر خواهد شد.

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی