آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید

آموزش طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۴ فیله هر نوع ماهی سفید
¾ فنجان خامه ترش
½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
۳ حبه سیر
۳ عدد پیازچه
½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
آب نصف لیمو
۱/۳ فنجان پنیر پارمزان

ماهی با روکش خامه و شوید

با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید.)
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید
طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی