آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

اول چند تکه از مرغ رو با آب و نمک و پیاز و کمی زعفران میذاریم بپزه، برنجمونم از قبل میشورییم واز یکساعت قبل با آب ونمک میخیسانیم، وقتی گوشتمون پخت لوبیاهایی که از قبل خرد شده و نیم پز شدن را با یک استکان آب گوشت میذاریم بپزه وآبش تموم بشه، گوشت پخته رو ریش ریش میکنیم و به لوبیا اضافه میکنیم بهش مقداری روغن اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه و کمی زعفران اضافه میکنیم اگه کم نمک بود کمی نمک هم اضافه میکنیم و دو قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و در آخر نصف قاشق چایخوری دارچین هم اضافه میکنیم و بعد از یکی دو دقیقه گازو خاموش میکنیم، برنج رو هم از قبل میذاریم بپزه و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وسیب زمینی میچینیم و لایه لایه برنج و محتویات گوشت و لوبیا رو توی قابلمه میریزیم لایه آخر رو که ریختیم کمتر از نصف استکان کوچیک آب روی برنجمون میریزیم و دمکنی رو میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا دم بکشه
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی