آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ کولاردسبز .

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ کولاردسبز . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کولارد سبز …………………. 1 دسته
پیاز ………………………….. 1 عدد
پرک ذرت …………………… 1 لیوان
آرد ذرت ……………………… 2 قاشق غذاخوری
کره …………………………… 1 قاشق غذاخوری
نمک ………………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه …………………… به مقدار دلخواه
آب گوشت یا مرغ ………….. به مقدار لازم(یا آب معمولی)

طرز تهیه

کولارد سبز را پاک کرده، ساقه های آن را جدا می کنیم و می شوییم و خرد می کنیم و در یک قابلمه ی آب جوش ، می جوشانیم و سپس آبکش می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت می دهیم، کولارد سبز را به آن اضافه کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم. آب گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم و درِ ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم حدود 20 دقیقه با شلعه ی کم بپزد سپس پرک ذرت را اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود نیم ساعت دیگر بپزد. کمی از آب سوپ را در کاسه ای می ریزیم و آرد ذرت را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس به آرامی به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم در آخر نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ قوام دلخواه را پیدا کند و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: کولارد سبز ( Collard greens) نوعی کلم است که برگ‌هایش به رنگ سبز است. این گیاه دارای برگ های خوراکی است. برگ های کولارد به واقع یک فوق ستاره در دنیای سبزیجات محسوب می شود. برای درک بهتر این موضوع شاید ذکر این نکته کافی باشد که یک وعده از برگ های کولارد، بیش تر از یک لیوان شیر ، کلسیم دارد! همچنین کولارد از چندین ویژگی ضد سرطانی برخوردار است و یکی از بهترین سبزیجات برگدار، برای کاهش کلسترول محسوب می شود. کولارد سرشار از ویتامین های C ,K , A است.(منبع: fardinkesht.com)
شیرینانه ی 2: در صورت عدم دسترسی به کولارد سبز می توانیم از اسفناج ، برگ چغندر، کلم پیچ و یا کلام برگ استفاده کنیم.
شیرینانه ی 3: در صورت عدم دسترسی به پرک ذرت می توانیم از ذرت تازه و یا هر حبوبات دلخواهی استفاده کنیم.
شیرینانه ی 4: بهتر است این سوپ را یک روز قبل آماده کنیم سپس مورد استفاده قرار دهیم، به این ترتیب لذیذتر خواهد شد.
شیرینانه ی 5: ممکن است برگ های کولارد سبز کمی تلخی داشته باشد که می توانیم قبل از پخت، زمانی که آن ها را خرد کردیم، روی آن ها مقداری نمک ریخته و با دست آن ها را چنگ بزنیم سپس آبکشی کنیم و مورد استفاده قرار دهیم.
شیرینانه ی 6: در کشور ترکیه، برگ های کولارد سبز برای تهیه ی دلمه نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
شیرینانه ی 7: به جای استفاده از آرد ذرت می توانیم از برنج استفاده کنیم.
شیرینانه ی 8: از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این سوپ می توانیم استفاده کنیم.
شیرینانه ی 9: با توجه به ذائقه مان از فلفل بیش تر و یا ادویه های دیگر می توانیم استفاده کنیم
طرز تهیه سوپ کولاردسبز .

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی