آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی

آموزش طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه

مواد لازم برای 25 نفر

عسل 2 قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع (یا روغن کنجد) 2 قاشق غذا خوری
کنجد 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان

طرز تهیه

1-ابتدا روغن آب و عسل وشکر رو توی یه قابلمه متوسط ریخته و شعله رو روشن میکنیم شعله باید متوسط باشه نه زیاد و نه خیلی کم،شروع به هم زدن میکنیم تا خوب شکر حل بشه بعد شروع به قل زدن های ریز میکنه گاهی هم میزنیم و صبر میکنیم شکر حل بشه و رنگ سوهان قهوه ای تیره بشه هرچی تیره تر بشه سوهان عسلی ترد تر میشه و کمتر به دندان میچسبه

2-وقتی به رنگ دلخواه رسید کنجد یا هر مغز دیگه ای خواستیم داخلش میریزیم کنجد به نظرم خوشمزه تره فقط قاطی میکنیم همین که کنجد قاطی شد از روی شعله برمیداریم و یه سینی استیل برمیداریم از این مایع قاشق قاشق داخل سینی بافاصله میریزیم اگه درآخرهای کار سوهان سفت شد و نمیشد قاشق قاشق توی سینی بریزیم کمی روی شعله میذاریم نرم میشه
طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی