آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج

آموزش طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۲ عدد کنسرو (۹۵۰ گرمی) سالمون
۳ عدد تخم مرغ
½ قاشق چای خوری جوز هندی
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۵۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۴۰۰ گرم اسفناج (پخته شده و خرد شده)
فلفل سیاه
پنیر رنده شده
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را آنقدر هم بزنید تا پف کند.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
کره را روی گاز آب کنید. آرد را هب آن اضافه کرده و تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
اسفناج، زرده تخم مرغ، آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
ماهی سالمون را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تاوه را از روی گاز بردارید.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
اکنون با دقت سفیده را در مواد فولد کنید. به این صورت که آرام مواد را از زیر به رو بیاورید تا خیلی هم زده نشود.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
داخل ظرفی که می خواهید مواد را بپزید چرب کنید. سپس مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. اگر دوست غذا تند باشد کمی هم فلفل به آن اضافه کنید.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
ظرف را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. باید وقتی انگشت را داخل آن فرو می کنید حالت فنری داشته باشد.
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج
طرز تهیه سوفله سالمون و اسفناج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی