آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس بشامل یا béchamel sauce

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس بشامل یا béchamel sauce . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید 10 گرم
کره 10 گرم
شیر 200 میلی لیتر
پیاز 1 عدد کوچک
برگ بو 1 عدد
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .
آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود . توجه کنید که برای تهیه سس بشامل از white roux استفاده میکنیم .
سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .
نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید.

نکات

توجه کنید که این دستور بر طبق متد فرانسوی است . میتوانید از مزه دار کردن شیر بگذرید و کار را راحت تر انجام دهید . به این معنی که تنها شیر را گرم کنید و پس از کمی خنک شدن ادامه مراحل را انجام دهید
طرز تهیه سس بشامل یا béchamel sauce

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی