آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس بادمجان

آموزش طرز تهیه سس بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

این سس برای صبحانه ، کنار غذاهای گوشتی و ماکارونی طعم عالی داره
مواد لازم:
3 کیلو بادمجان
2 کیلو فلفل مخصوص رب (فلفل کاپیا یا همان فلفل ترکیه ای)
1 کیلو گوجه فرنگی
1 کاسه کوچک فلفل چینی تند(میتوانید مقدار را تغییر بدید)
1 عدد سیر
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نصف استکان سرکه (میتوانید نریزید)
1 قاشق غذاخوری نمک (به دلخواه میتوانید مقدار نمک را بیشتر کنید)
1 قاشق مرباخوری شکر
1 مشت جعفری

طرز تهیه

بادمجان ها و فلفل ها را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق کبابی کنید و پوست هر دو را جدا کنید) گوجه فرنگی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. سیر را تمیز کنید. تمام مواد را داخل غذاساز خرد کنید و تمام مواد را داخل قابلمه بزرگی بریزید. فلفل های ریز ریز خرد شده را هم اضافه کنید. روغن ، نمک و شکر را بریزید. روی اجاق تا وقتی که آب سس کشیده شود در حالیکه هم میزنید بپزید. نزدیک به زمان خاموش کردن اگر دوست دارید سرکه بریزید. یکی دو جوش که زد اجاق را خاموش کنید و جعفری خرد شده را بریزید و هم بزنید و داخل شیشه ها بریزید. با در تازه محکم ببندید و شیشه ها را سر و ته بذارید. یک شب به اینصورت نگه دارید سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید. نوش جان
طرز تهیه سس بادمجان

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی