آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد قالبی مخلوط کلم

آموزش طرز تهیه سالاد قالبی مخلوط کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور به مقدار لازم
سیب زمینی پخته 1 عدد
سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
ماست‏ 3 قاشق غذا خوری
هویج 3 عدد
کلم قرمز 150 گرم
کلم سفید 200 گر

طرز تهیه

1-سیب زمینی را آب پز کنید، بعد از سرد شدن آن را رنده کرده و با خیارشور رنده شده مخلوط کنید.

2-سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل وآبلیمو را با هم خوب مخلوط کنیدمقداری رو به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد انسجام پیدا کنند.

3-کلم سفید، کلم بنفش و هویج را در ظروفی جداگانه رنده کنید.به هر کدا م سس مایونز بزنید، به میزانی که چسبندگی پیدا کند.

4-در قالب دلخواهتان کیسه فریزر بکشید، طوری که کف و دیواره ظرف را بپوشاند. به ترتیب دلخواه مواد سس دار را در ظرف بچینید. بعد از گذاشتن هر لایه با قاشق مواد را صاف کنید و مقداری فشار دهید تا چسبندگی داشته باشند.

5-بعد از اینکه کل مواد چیده شد، لبه های اضافه ی کیسه فریزر را روی سالاد برگردانید و تا موقع سرو سالاد را در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این سالاد حداقل دو الی سه ساعت در یخجال بماند تا سس بیشتر به خورد مواد برود و سالاد خوشمزه تر شود.

6-برای سرو کیسه فریزر را از روی سالاد کنار بزنید، بشقاب سرو را روی ظرف سالاد قرار دهید و ظرف و بشقاب را با هم برگردانید. سالاد خیلی راحت از قالب جدا می شود. حال کیسه فریزر را از روی سالاد جدا کنید.

سایر نکات

این سالاد بهتر است از شب قبل آماده شود و به مدت یک روز در یخچال نگهداری شود و سپس سرو شود.
چنانچه سسی که به مواد میزنید بیشتر از حد نیاز باشد، پس از سرو سس سرریز میشود و ممکن است باعث به هم ریختن حالت قالبی سالاد شود پس مقدار سس زیاد نباشد..
کلم بنفش در مجاورت سس ممکن است به بقیه مواد سالاد رنگ پس دهد. به همین علت بهتر است کلم بنفش را دو الی سه ساعت قبل از سرو به سالاد اضافه کرد.
طرز تهیه سالاد قالبی مخلوط کلم

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی