آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد تبوله

آموزش طرز تهیه سالاد تبوله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور ½ لیوان
پیازچه ½ لیوان
جعفری ۱٫۵ لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش ¾ لیوان
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بلغور را در یک کاسه می ریزیم ، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و با هم خوب مخلوطشان می کنیم. پس از آن آب جوش را به بلغور اضافه می کنیم و روی درب کاسه را با پلاستیک می پوشانیم.

حدود ۱۵ دقیقه کاسه را کنار می گذاریم ، سپس بلغور را با آبکشی می کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا بلغور را در ظرف سالاد خوری می ریزیم. پیازچه ، گوجه فرنگی ، خیار و جعفری را به ترتیب خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

در مرحله پایانی هم نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به ظرف سالاد اضافه می کنیم. باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا کاملا یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ سیر هم خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد تبوله

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی