آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی)

آموزش طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

فلفل به مقدار لازم
بلغور گندم 1 فنجان
آب (جوش) 1 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان
خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
جعفری (تازه، ریز شده) 1 فنجان
پیاز قرمز (چهار گوش خرد شده 1 فنجان
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.

2-در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

3-بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.

4-این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.
طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی)

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی