آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی)

آموزش طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

فلفل به مقدار لازم
بلغور گندم 1 فنجان
آب (جوش) 1 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان
خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
جعفری (تازه، ریز شده) 1 فنجان
پیاز قرمز (چهار گوش خرد شده 1 فنجان
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.

2-در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

3-بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.

4-این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.
طرز تهیه سالاد تبوله(لبنانی)

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی