آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد ازمه تند (آجی ازمه)

آموزش طرز تهیه سالاد ازمه تند (آجی ازمه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

5 عدد گوجه فرنگی (من 400 گرم گوجه فرنگی گیلاسی استفاده کردم)
3 عدد فلفل کاپیا قرمز (فلفل ترکیه ای)
8_7 عدد فلفل سیوری (فلفل سبز)
1 عدد پیاز
یک چهارم بسته جعفری (حدود 8_7 ساقه)
2 حبه سیر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
6_5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس انار (همان رب انار است ولی از رب انار ما رقیق تر است)
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
1 قاشق مرباخوری سماق
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
آب یک چهارم، لیمو
2_1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک
به دلخواه ایسوت isot(ایسوت فلفل سیاه نیست ، نوعی فلفل قرمز که در شهر شانلی اورفه ترکیه پرورش داده میشود را طی مراحلی زیر نور آفتاب تا وقتی که به رنگ مورد دلخواه قرمز ، بنفش یا سیاه تبدیل شود خشک میکنند سپس فلفل های خشک را میکوبند و به مقدار مشخصی نمک و روغن زیتون اضافه میکنند )

طرز تهیه

گوجه فرنگی را به تنهایی داخل غذاساز بریزید و به اندازه ای که خیلی له نشود خرد کنید (میتوانید پوست گوجه فرنگی را بکنید)و داخل ظرفی بریزید. پیاز ، سیر ، جعفری و فلفل ها را در غذاساز به شکل ریز خرد کنید و به گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید.
تمام مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید سپس40_30 دقیقه داخل یخچال بذارید (به دلخواه میتوانید قبل از سرو سالاد را داخل صافی بریزید تا قوام غلیظ تری به دست آورید و سرو کنید) چون ما خانواده ای این سالاد را با قوام آب دار دوست داریم من بدون اینکه داخل صافی بریزم سرو میکنم
طرز تهیه سالاد ازمه تند (آجی ازمه)

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی