آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه رولت بادمجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
رولت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است با بادمجان تهیه می شود . این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان غذای اصلی سرو کنید ، به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم می توانید از آن استفاده کنید.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر رولت بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری رولت بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی رولت بادمجان با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم:

سیر ۳ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
بادمجان متوسط ۴ عدد
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا سیرها را با پیاز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته پیاز را نگینی برش می زنیم و سیرها را ریز خرد می کنیم و در تابه ای روغن میریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت کم روغن داغ شود و سپس پیاز و سیر را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند

و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا جایی که رنگ گوشت کاملا تغییر کند. گوجه فرنگی ها را می شوییم و ۱ عدد از آنها را خرد می کنیم و به تابه می افزاییم و همچنان تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی کاملا تبخیر شود

و بعد رب گوجه فرنگی و نمک،فلفل سیاه را نیز اضافه می کنیم و مواد را زیر رو می کنیم تا رب به همه جای گوشت آغشته شود و سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ورقه از طول آن ها را برش می زنیم

(نه خیلی نازک که زمانی که مواد را روی بادمجان میریزیم وسط بادمجان سوراخ شود و نه خیلی ضخیم ، به قدری که مواد بتواند در وسط آن بماند ) و کمی نمک روی آنها می پاشیم تا آب اضافه بادمجان ها خارج شود.

برای این کار تا ۳۰ دقیقه بادمجان ها را رها می کنیم سپس روی بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و در یک تابه روغن می ریزیم وزمانی که کمی داغ شد بادمجان ها را در تابه می چینیم تا سرخ شوند و سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

(همین که رنگ آنها طلایی شود کفایت می کند) بادمجان های سرخ شده را یکی یکی روی تخته آشپزخانه با مواد رول می کنیم به این صورت که از مواد داخل تابه با قاشق کمی بر میداریم و در وسط بادمجان می ریزیم و مثل رولت رول می کنیم

و با ۱ عدد خلال دندان رول ها را فیکس می کنیم تا باز نشوند.تمام رولت بادمجان ها که آماده شد در یک ظرف پیرکس می چینیم و روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم و ظرف را در فر قرار می دهیم تا پنیر به روی رولت ها آب شود و به رنگ طلایی در بیاید.
طرز تهیه رولت بادمجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی