آموزش طرز تهیه خورش باقلاسبز با گشنیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
باقلا سبز تازه: 500 گرم
سینه مرغ پاک و تکه شده: 500 گرم
گشنیز پاک و خرد کرده: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 6 حبه
زعفران: یک قاشق سوپخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به مقدار کم
طرز تهیه
پیازها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید. کمی تفت بدهید تا طلایی شود.
سینه مرغ را پاک کرده، تکه کنید و بشویید.
آن را به پیازها اضافه کنید، تفت بدهید تا زمانی که آب سینه مرغ تمام شود.
سیرها را پوست کنده بشویید و بکوبید.
زردچوبه را به سیرها اضافه کرده و هم بزنید.
زعفران را هم اضافه کنید.
این مخلوط را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
نصف یک پارچ آب به ماهیتابه اضافه کرده، در ظرف را بگذارید و بگذارید با درجه کم مواد بپزند.
سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
سپس آن را با کمی روغن داخل ماهیتابه تفت دهید.
کمی که آب داخل قابلمه کم شد، سبزی ها را اضافه کنید و تا پانزده دقیقه مانده به سرو غذا، باقلاها را اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه