آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش باقلاسبز با گشنیز

آموزش طرز تهیه خورش باقلاسبز با گشنیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

باقلا سبز تازه: 500 گرم
سینه مرغ پاک و تکه شده: 500 گرم
گشنیز پاک و خرد کرده: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 6 حبه
زعفران: یک قاشق سوپخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به مقدار کم

طرز تهیه

پیازها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید. کمی تفت بدهید تا طلایی شود.
سینه مرغ را پاک کرده، تکه کنید و بشویید.
آن را به پیازها اضافه کنید، تفت بدهید تا زمانی که آب سینه مرغ تمام شود.
سیرها را پوست کنده بشویید و بکوبید.
زردچوبه را به سیرها اضافه کرده و هم بزنید.
زعفران را هم اضافه کنید.
این مخلوط را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
نصف یک پارچ آب به ماهیتابه اضافه کرده، در ظرف را بگذارید و بگذارید با درجه کم مواد بپزند.
سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
سپس آن را با کمی روغن داخل ماهیتابه تفت دهید.
کمی که آب داخل قابلمه کم شد، سبزی ها را اضافه کنید و تا پانزده دقیقه مانده به سرو غذا، باقلاها را اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد.
طرز تهیه خورش باقلاسبز با گشنیز

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی