آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گاهی یه تغییر کوچیک تو مواد اولیه خورشت های همیشگی و تغییر نحوه سروشون میتونه خیلی دلچسب باشه و نظر همه رو هم جلب کنه مثل خورشت لوبیا سبز و گوشت این مطلب که من داخلش از فلفل سبز استفاده کردم و لوبیا ها رو هم بدون خرد کردن پخته و سرو کردم. خودم که خیلی از طعم و شکل این خورشت خوشم اومد پیشنهاد میکنم در صورتی که طرفدار تنوع غذایی هستین امتحانش کنین و لذت ببرین …

مواد لازم:

۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۱۰۰ گرم گوشت
۴ عدد گوجه فرنگی
۴ عدد فلفل سبز
۱ عدد پیاز
۲۰ گرم کره
۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه

در ابتدا دانه های فلفل سبزهارو رو دربیارین.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
برای تهیه این خورشت خوشمزه و سریع اول باید لوبیا سبز هارو بپزیم. چون در تهیه ی این خورشت لوبیا سبز جدا پخته میشه برای مزه دار شدن بهترشون در زمان پخت از پیاز داغ و یک عدد فلفل سبز استفاده کردم و فلفل سبز خرد شده، پیاز داغ، حدود ۱ لیوان آب و لوبیا سبزهارو داخل یه قابلمه ریختم و درش رو هم بستم و اجازه دادم تا با حرارت ملایم لوبیاها بپزن.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
تا لوبیاها میپزن بقیه مراحل رو ادامه میدیم به این صورت که پیازی که داشتیم رو رنده کرده و همراه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرچوبه و کمی روغن داخل ماهیتابه میریزیمش.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
بعد گوجه هایی که چهار قاچ کردیم و سه عدد فلفل خرد شده باقیمانده رو داخل غذاساز میریزیم. قبل از استفاده از فلفل ها تستشون کنین تا تند نباشن چون گاهی خیلی تند هستن.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
حالا غذاساز رو چند پالس میزنیم تا موادمون کاملا پوره بشن.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
پوره گوجه و فلفل و کره رو به گوشت های پخته اضافه کرده و هم میزنیم و در قابلمه رو میذرام تا سسمون با حرارت متوسط بپزه و جا بیوفته.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
وقتی لوبیا نیم پز شد بهش نمک هم اضافه کنین و بذارین لوبیا ها مزه بگیرن. دقت کنین که نمک رو از ابتدا نریزین چون لوبیا ناپز میشه.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
سس در ابتدای پخت خیلی آبداره ولی کم کم آبش رو میکشه و غلیظ میشه من سس این خورشت رو خیلی کم آب ترجیح میدم شما به سلیقه خودتون میتونین مقدار غلظت سس گوشت رو تنظیم کنین.
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید
وقتی لوبیاسبز پخت و سس هم تنگ آب شد خورشت آماده سروه پس لوبیا سبز پخته رو آبکش کنین و بعد همراه سس گوشت سرو کنین.

میتونین لوبیاهای پخته آبکش شده رو با سسی که کمی آبدارتر هست مخلوط کرده سرو کنین و این سلیقه ایه … نوش جون
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی