آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت قیمه

آموزش طرز تهیه خورشت قیمه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی بدون استخوان ۴۰۰ گرم
لپه یک پیمانه
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مقداری
نمک،فلفل قرمز وسیاه، زردچوبه بمقدار لازم
چوب دارچین یک تکه
لیمو عمانی( ۳ الی ۴ عدد) که من به جاش از آلوی خشک استفاده کردم

طرز تهیه

اول گوشت را تکه تکه کرده و با آب و بدون نمک روی اجاق میذاریم تا بجوش بیاد و روش کف جمع بشه، کف روشو با قاشق میگیریم و یک عدد پیازو توش خرد میکنیم و کمی زردچوبه هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت تا حدودی بپزه، دراواخر پخت نمک گوشت را اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه، لپه ها رو از یک ساعت قبل شسته و درآب جوش میذاریم تا نرم بشن، چندبار ابش رو عوض میکنیم، وقتی گوشت پخت یک عدد پیاز و با مقداری روغن سرخ کرده و بهش فلفل قرمز اضافه میکنیم و گوشت پخته رو توش میریزیم و تا حدودی سرخ میکنیم، بعد رب راهم اضافه کرده و دوباره تفت میدیم .آب لپه ها رو هم خالی کرده و لپه ها رو هم اضافه میکنیم، وکمی تفت میدیم و آب گوشت را به خورشت اضافه میکنیم وچوب دارچین رو داخلش میندازیم وکمی زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه میکنیم، اگه کم نمک باشه بهش کمی نمک هم اضافه میکنیم، لیموها رو از قبل باید بشوریم و درآب جوش قرار بدیم و سوراخش کنیم تا نرم بشن وبعد ازآبکش کردن داخل خورشت میریزیم (که من به جاش چند عدد آلوی خشک رو از یه ربع قبل توی آب گرم گذاشتم و چندبار شستم و به خورشت اضافه کردم). با حرارت ملایم میذاریم تا خورشتمون جا بیوفته در نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو نیم باز بذارید تا خورشتتون به روغن بیوفته،درآخر چوب دارچین رو از خورشت خارج میکنیم
طرز تهیه خورشت قیمه

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی