آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

آموزش طرز تهیه خورشت قرمه سبزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

من اول گوشت قرمز رو تکه تکه میکنم و بدون نمک و با پیاز میذارم تا بپزه وقتی تا حدودی پخت بهش نمک اضافه میکنم، و میذارم تا خوب بپزه، یک عدد پیاز رو ریز میکنم و سرخ میکنم وبهش یه قاشق سرخالی رب گوجه اضافه میکنم و تفت میدم و کمی فلفل قرمز هم بهش اضافه میکنم و گوشت پخته رو بهش اضافه میکنم و چند دقیقه ای تفت میدم بعد آب گوشت رو به مواد تفت داده شده اضافه میکنم و سبزی قرمه سبزی رو هم توی روغن سرخ میکنم و به مواد اضافه میکنم و مقداری لوبیا که از قبل پخته شده هم اضافه میکنم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنم و چند عدد لیمو عمانی رو هم که از قبل خیسانده شدن و سوراخ شدن هم به خورشت اضافه میکنم و میذارم تا خورشتم بپزه و جا بیفته تا جایی که امکان داره خورشت رو بهم نزنید تا از روغن نیوفته، یه قاشق رب انار هم طعم و رنگ قورمه سبزی رو بهتر میکنه،(البته من ایندفعه اضافه نکردم) در بیست دقیقه آخر پخت هم زیر قابلمه روکم میکنیم و درب قابلمه رو تا حدودی نیم باز میکنیم تا خورشت به روغن بیوفته.
برای ته دیگ زعفرانی برنجمو آبکش کردم و یک سومش رو با مخلوط دوتا زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و سه قاشق ماست( که از قبل هم زدم و آماده شده بود)قاطی کردم و کف قابلمه رو چرب کردم و پلوی زعفرانی رو داخلش ریختم و کمی فشردش کردم و بقیه برنجو روش ریختم و روغن یا کره روش ریختم و دمکنی گذاشتم و پنج دقیقه اول حرارت رو کمی زیاد کردم و بعد حرارت رو کم کردم تا حدود یه ربع یا بیست دقیقه بمونه تا دم بکشه و درآخر بعد از کشیدن پلو در ظرف ته دیگ رو برش دادم و روی پلو گذاشت
طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی