آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت دروغگو( گیلانی )

آموزش طرز تهیه خورشت دروغگو( گیلانی ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گردو آسیاب شده 4 قاشق غذا خوری
لوبیا چیتی (80گرم) 1/2 پیمانه
پیاز درشت 2 عدد
کدو حلوایی 1/2 پیمانه
سبزی خردشده(جعفری،گشنیز،نعناع و چوچاق) 3/4 پیمانه
رب انار 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
شکر (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری سرخالی
نعنا خشک قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه

1-لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را دور میریزیم و به همراه پیاز نگینی و کدو حلوایی وادویه و مقداری آب (سه برابر مواد ) را میگذاریم تا خوب بپزد

2-اگر زمان پختن آب آن کم شد میتوان به آن آب اضافه کرد ،بعد از پختن لوبیا و باقیِ مواد آب آن باید دوبرابر مواد پخته شده باشد

3-وقنی مطمئن شدیم لوبیا خوب پخته گردو ساییده شده،رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و میگذاریم تا به غلظت مناسب برسد

۳۰-4 دقیقه آخر سبزی خرد شده و نعنا خشک و شکر که اختیاری است را اضافه میکنیم میگذاریم تا خوب جا بیفتد و بعد از پخت به همراه برنج کته سرو میکنیم.

سایر نکات

غلظت این غذا به خود شما بستگی دارد و مانند فسنجان و قرمه سبزی میتوانید روی حرارت کم و مدت زمان بیشتری بگذارید تا خوب جا بیفتد و روغن بیندازد برای روغن انداختن بیشتر زمانِ پخت دو تکه کوچک یخ هم اضافه کنید ، هرچه غلظتش بیشتر باشد خوشمزه تر است ،و ممکن است در بعضی مناطق در آن بادمجان سرخ شده را موقع اضافه کردنِ سبزی به آن اضافه کند و یا از رب انار بیشتری استفاده کنید و ترش تر شود یا اینکه هم رب انار و هم دو قاشق شکر اضافه کنند که مزه ملسی خواهد داشت،توی دستور از نعنای بیشتری استفاده شده ،چون خوشمزگی این غذا به عطر نعنا میباشد و اگر سبزی محلی چوچاق در دسترس نداشتید میتوانید از سبزی نعنا و گشنیز و جعفریه به مقدار مساوی و به اندازه ۳/۴پیمانه استفاده کنید
طرز تهیه خورشت دروغگو( گیلانی )

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی