آموزش طرز تهیه پوآچا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان شیر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شکر
50 گرم کره
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری نمک
4.5 لیوان آرد
برای داخل پوآچا:
2 لیوان چیپس شکلات
برای روی پوآچا:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه
ابتدا 1.5 لیوان شیر ولرم را داخل ظرفی بریزید. نصف لیوان شکر ، 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک و 1 لیوان آرد را روی شیر بریزید و هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس 1 پاکت وانیل ، 1 قاشق چای خوری نمک ، 1 عدد تخم مرغ ، 50 گرم کره ، روغن مایع و آرد باقیمانده را اضافه کنید و خوب ورز بدید.(آرد را با کنترل بریزید خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. سپس 20 چانه از خمیر جدا کنید. مثل عکس شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید با فرچه مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را روی پوآچا ها بزنید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(میتوانید چند دقیقه آخر ، شعله بالای فر را روشن کنید تا خوب سرخ شود). بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید. .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه