آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت بادمجان با انار

آموزش طرز تهیه خورشت بادمجان با انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورشت بادمجان از غذاهای اصیل ایرانی است که با روشهای مختلف پخته می شود. بانوی شهر شما را با طرز تهیه خورشت بادمجان با انار آشنا می سازد.
مواد لازم برای ۴ نفر – مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه – مدت زمان پخت: ۱ساعت و ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با انار (رب انار)

۳ عدد بادمجان متوسط
یک دوم فنجان روغن زیتون
۲ عدد پیاز متوسط(پوست کنده و ریز شده)
۲ حبه سیر(پوست کنده و ریز شده)
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط( پوست کنده و تفت داده شده)
۱ قاشق غذاخوری رب انار یا یک دوم فنجان آب انار، آبغوره یا آب انگور
۲ قاشق چای خوری نمک دریایی
۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری پودر آنجلیکا (گل پر)
۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
یک دوم فنجان نعناع تازه یا ۲ قاشق چای خوری نعناع خشک
چاشنی غذا
نعناع خشک
ریحان تازه
نان پیتا

طرز تهیه خورشت بادمجان

۱) فر را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. برای جلوگیری از خطر سوختگی یا آسیب بدنی به دست و صورت خود، حتما برای گذاشتن بادمجان ها در فر از چنگال یا یک قاشق غذاخوری استفاده کنید. بادمجان را به مدت ۴۰ دقیقه روی سینی در فر قرار دهید.

۲) بادمجان را در روی یک تخته برش بگذارید تا زمانی که کاملا سرد شود. سپس پوست آن را جدا کرده و ریز ریز خرد کنید.

۳) پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کرده و پس از برشته شدن آن را از روغن درآورده، کنار بگذارید. سیر (پوست کنده و خرد شده ) را به آن اضافه کنید. بادمجان از قبل آماده شده، گوجه فرنگی، رب انار، نمک، فلفل، پودر آنجلیکا، آب انگور و نعناع را اضافه کنید. روی حرارت کم ۳۰ دقیقه بگذارید بجوشند و گهگاه با قاشق آن را هم بزنید. از طعم و مزه آن بچشید. پس از کمی تفت دادن مواد با هم، پیاز سرخ شده را اضافه و خوب مخلوط کنید.

۴) مواد آماده شده را در ظرفی دیگر قرار دهید. ادویه و چاشنی های لازم نعناع خشک، ریحان تازه، نان تست، لواش یا پیتا و سبزی های تازه را اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
نکات

اگر آب انار در دسترس نبود میتوانید ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیظ اضافه کنید.
اگر دانه های انار ترش بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.
مواد لازم این دستور غذا را می توان از ۲۴ ساعت قبل تهیه و در دمای اتاق نگهداری کرد.

نوش جان!
طرز تهیه خورشت بادمجان با انار

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی