آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه حلوا عربی (شیرخشک)

آموزش طرز تهیه حلوا عربی (شیرخشک) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

آب 1.5 پیمانه
نشاسته 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
شیر خشک 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
روغن 2 پیمانه
گلاب 2-3 قاشق غذا خوری
زعفران ساییده به مقدار لازم

طرز تهیه

1-این حلوا به علت وجود شیر خشک در اون ممکنه گوله بشه…اگه تمام نکاتی که مینویسم رو رعایت کنید حلوا با بافت کاملا صاف و یکدستی خواهید داشت.

2-ابتدا شربت رو آماده کنید…شکر+آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید ،زعفران سائیده و چند قاشق گلاب اضافه و کمی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود ،وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد بلافاصله حرارت را خاموش کرده و شربت را کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.

3-آرد سفید+نشاسته ذرت+شیر خشک را مخلوط و الک کنید و در قابلمه نسوز بریزید.روغن را کم کم به اون اضافه کنید. و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا طلایی و خوشرنگ بشه.

4-حرارت ملایم باشه چون شیر خشک زود میسوزه.در ابتدا مخلوط آرد و روغن خیلی سنگینه و هم زدن اون کمی سخته ولی هر چی بیشتر مخلوط آرد روی حرارت تفت بخوره سبک تر و هم زدن اون راحت تر میشه.

5-وقتی مخلوط آرد به رنگ طلایی دلخواهتون رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه.

6-در زمان خنک شدن هر از گاهی اونو هم بزنید. وقتی کاملا خنک شد ،شربت خنک را هم به اون اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید تا حلوا از کف ظرف جدا و کشدار بشه.

7-در زمان اضافه کردن شربت به حلوا ظرف حلوا روی گاز نباشه. حلوا بعد از خنک شدن خودشو میگیره و سفت تر میشه ولی همچنان کشدار و بسیار لطیفه و طعم بینظیری داره

8-بسته به جنس آرد ممکنه لازم باشه برای چند دقیقه کوتاه بعد از اینکه شربت کاملا به خورد آرد و روغن رفت تابه حلوا رو روی حرارت ملایم بذارید تا حلوا بیشتر جمع بشه.

9-بعد از اینکه کاملا خنک شد میتونید با ماسوره حلوا رو تزئین کنید.

سایر نکات

1- من شکر رو کمتر ریختم و فقط 1 پیمانه اضافه کردم که طعم شیرین ملایمی به حلوا میده
2-بهتره از شیر خشک نیدو استفاده کنید چون خوش طعم تر هست البته میتونید شیر خشک فله ای از لوازم قنادی تهیه کنید و حتما بچشید که شور و مخصوص سوسیس و کالباس نباشه
3-من از ترکیب روغن مایع+جامد استفاده کردم,روغن باید کم کم اضافه بشه چون بسته به جنس آرد ممکنه کمتر از این مقدار مصرف بشه
طرز تهیه حلوا عربی (شیرخشک)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی