آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

آموزش طرز تهیه جوجه کباب لبنانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ (خرد شده): 900 گرم
آب لیمو سنگی: یک چهارم پیمانه
سیر (ریز خرد شده): 6 حبه
ماست یونانی یا ساده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
پودر آویشن: 1 قاشق چای خوری
پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. تمامی مواد به جز سینه مرغ را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. سینه های مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

2. مواد را حداقل 4 ساعت یا تمام شب در یخچال قرار دهید. گریل را گرم کنید. تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید (بهتر است سیخ های چوبی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند، این کار از سوختن آنها جلوگیری می کند.) سیخ های کباب را در گریل قرار داده و جوجه ها را کباب کنید تا برشته شوند. سپس به همراه نان پیتا و سبزیجات سرو کنید.
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی