آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه ته چین انگشتی مناسب براي مهماني ها

شما ميتوانيد اين ته چين هاي خوشمزه و مجلسي را براي كودك بد غذايتان و يا براي پذيرايي از خانواده و مهمانهايتان آماده كنيد...

شما ميتوانيد اين ته چين هاي خوشمزه و مجلسي را براي كودك بد غذايتان و يا براي پذيرايي از خانواده و مهمانهايتان آماده كنيد…

2655
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه : برای 2 نفر

برنج           2پیمانه
تخم مرغ       2عدد
زعفران        1قاشق چایخوری (ساییده)
روغن زیتون   3قاشق غذاخوری
ماست         1پیمانه (چكیده)
نمك           به میزان لازم
فلفل           به میزان لازم
مرغ           نصف پیمانه (پخته و خرد شده) 

طرز تهیه

برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه كنید و خوب بزنید.
حالا برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید.
سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید تا كاملا بپزند.
برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید.

نكات:

1)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشك روی آنها استفاده كنید.
2)اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را كمی زرده تخم مرغ بزنید.
3)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این كار آنها را كف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف كمی آب بریزید و دم كنی قرار دهید.

نوش جان …
منبع: سوران فود

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی