آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه ته‌ چین فیروزکوه

آموزش طرز تهیه ته‌ چین فیروزکوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج چهار پیمانه
سبزی‌ پلو 500 گرم
گوشت گوسفندی سردست 250 گرم
چغندر یک تا دو عدد
هویج دو عدد
قیسی زرد آلو نصف پیمانه
پیاز یک عدد
گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

1. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

2. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

3. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

4. برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

5. مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

6. گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

7. چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

8. قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.
طرز تهیه ته‌ چین فیروزکوه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی