آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی لیته رب گوجه ای تند

آموزش طرز تهیه ترشی لیته رب گوجه ای تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه

مواد لازم برای 12نفر

کلم پیچ چند برش
هویج 4 عدد
بادمجان 3 عدد
خیار سبز 3 عدد
سیر 3 حبه
موسیر به تعداد لازم
نعنا خشک وترخون(ازهرکدام) 1 قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی به مقدار لازم
تخم گشنیز وپودر سیاه دانه(از هرکدام) 1 قاشق چای خوری
سرکه قرمز به مقدار لازم
فلفل قلمی تند 4 عدد

سایر نکات

1-ابتدا مواد ترشی را پوست گرفته ،شسته ،داخل صافی گذاشته تا کامل آب آن ریخته شود . مقداری آب گرم را روی موسیرها ریخته وکنار بگذارید .

2-مواد را به قطعات کوچکتر خرد کرده ،سپس مواد وسیر وموسیر وکلم پیج،فلفل قلمی را داخل غذا ساز ریخته تا کمی خرد ریز شود ، سپس مواد را داخل ظرفی ریخته ،پودر سیاه دانه ،وپودر تخم گشنیز ، ترخون /نعنا خشک ،نمک را اضافه کرده وهم میزنیم ،

3-سرکه قرمز را با رب گوجه به میزان دلخواه ،مخلوط کرده وبه مواد اضافه میکنیم ،ترشی را هم میزنیم ،وسپس داخل ظرف در بسته ریخته ودر یخچال نگهداری کنید .
طرز تهیه ترشی لیته رب گوجه ای تند

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی