آموزش طرز تهیه ترشی بندری با پودر انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
خیار بزرگ 2 عدد
هویج 1 عدد
گل کلم خردشده 1 پیمانه
فلفل قلمی تند به مقدار لازم
سیر 5 حبه
موسیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 لیوان
سرکه1 لیوان
پودر انبه 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ،سیاه دونه و گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سبزیجات رو شسته و خیلی ریز؛ خرد میکنیم و میریزیم توی قابلمه.
2-آب،سرکه و رب رو باهم مخلوط میکنیم و میریزیم روی سبزیجات. سیاه دونه ، تخم گشنیز، کمی نمک و پودر انبه رو هم اضافه میکنیم و میذاریم رو شعله گاز.
3-یکی دو جوش که خورد شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم کمی از حرارت بیفته بعد ترشی رو میریزیم تو یه شیشه یا ظرف تمیز .
4-بعد از یک هفته آمادست و میتونید نوش جان کنید.
5-من به جای فلفل قلمی از پودر فلفل قرمز استفاده کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه