آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی بندری با پودر انبه

آموزش طرز تهیه ترشی بندری با پودر انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

خیار بزرگ 2 عدد
هویج 1 عدد
گل کلم خردشده 1 پیمانه
فلفل قلمی تند به مقدار لازم
سیر 5 حبه
موسیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 لیوان
سرکه1 لیوان
پودر انبه 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ،سیاه دونه و گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سبزیجات رو شسته و خیلی ریز؛ خرد میکنیم و میریزیم توی قابلمه‌.

2-آب،سرکه و رب رو باهم مخلوط میکنیم و میریزیم روی سبزیجات. سیاه دونه ، تخم گشنیز، کمی نمک و پودر انبه رو هم اضافه میکنیم و میذاریم رو شعله گاز.

3-یکی دو جوش که خورد شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم کمی از حرارت بیفته بعد ترشی رو میریزیم تو یه شیشه یا ظرف تمیز .

4-بعد از یک هفته آمادست و میتونید نوش جان کنید.

5-من به جای فلفل قلمی از پودر فلفل قرمز استفاده کردم.
طرز تهیه ترشی بندری با پودر انبه

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی