آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد ذرت: ۱ و ¼ پیمانه یا ۲۸۵ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری یا کمتر
شکر دانه درشت: ۲-۴ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲ پیمانه
روغن: ۲ پیمانه (برای سرخ کردن)
پنیر چدار : ۱ پیمانه (برای کراکت پنیری)

طرز تهیه

1. در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت، آب، کره، شکر و نمک را مخلوط کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

2. دما را کاهش دهید و یک پیمانه آرد ذرت را اضافه کرده و با یک همزن دستی خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق، باقیمانده آرد ذرت را افزوده تا زمانی که خوب منسجم شود. خمیر باید خیلی ضخیم و به اندازه‌ای خشک باشد که بتوانید براحتی با دست آن را بردارید. در صورت نیاز دوباره آرد ذرت اضافه کنید.

3. به مدت ۳ تا ۵ دقیقه به همزدن ادامه دهید یا تا زمانی که یک توپ نرم تشکیل شود. از روی حرارت برداشته و پنیر را به آن افزوده و خوب بهم بزنید تا خمیر یکدست شود.

4. قبل از اینکه به آن دست بزنید، اجازه دهید کمی خنک شود. اگر خمیر خشک است، کمی آب گرم به آن اضافه کنید. اگر خمیر به انگشتان دست می‌چسبد، آرد ذرت بیشتری اضافه کنید (کمی چسبناک خوب است). خمیر باید نرم و مرطوب باشد همچون خمیر بازی.

کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن
5. یک قاشق غذاخوری از خمیر را برداشته و بین انگشتانتان ورز دهید تا زمانی که مرطوب است. آن را به شکل یک استوانه در حدود ½ اینچ عرض و ۳ اینچ طول درآورید. باقیمانده خمیر را نیز به همین ترتیب درست کنید. در صورت دلخواه می‌توانید به جای یک قاشق دو یا سه قاشق برای هر کراکت استفاده کنید اما کراکتهای کوچک، ظاهری زیباتر و شبیه پفک خواهند داشت.
طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن
6. روغن را در ماهیتابه گرم کرده تا به حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. کراکتهای ذرت را حدود ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ زرد پررنگ یا قهوه‌ای طلایی در بیایند، سرخ کنید. پس از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود. گرم میل کنید.
طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن

نکات طرز تهیه

می‌توانید در عوض شکل میله‌ای، آنها را به صورت گرد در بیاورید.
این نام توسط نویسنده انتخاب شده به دلیل اینکه با نان ذرت سرخ شده معمول اشتباه گرفته نشود و اسم واقعی آن همان Surollitos de Maize یا نان ذرت سرخ شده پورتوریکو است.
زمان آماده شدن: ۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۵ دقیقه
تعداد: ۳۰-۲۰ تکه کروکت (بر حسب اندازه دلخواه شما)
طرز تهیه کراکت ذرت ساده و پنیری، فست فودی خوشمزه و بدون گلوتن

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی