آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک اسفناج در ماهیتابه

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه بورک اسفناج در ماهیتابه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد یوفکا
نیم کیلو اسفناج
150 گرم پنیر سفید
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده(pulbiber ) , نمک
برای سس:
1 لیوان شیر(200 میلی)
نصف لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
تمام مواد سس را با هم مخلوط میکنیم

طرز تهیه

ابتدا اسفناج را شسته ریز ریز خرد میکنیم با دو دست فشار میدیم و آب اضافی را میگیریم با پنیر و ادویه ها مخلوط میکنیم.
تمام قسمتهای ماهیتابه بزرگی را با کره چرب میکنیم و یک عدد یوفکا را داخل ماهیتابه باز میکنیم از سس هم زده شده روی یوفکا داخل ماهیتابه میریزیم و خوب پخش میکنیم به یوفکای کناره ماهیتابه هم از سس میزینم ولی قسمتهایی از یوفکا که بیرون ماهیتابه مونده سس نمیزنیم.
نصف یک عدد یوفکا را برداشته و چند تکه برش میزینم و در سس میزنیم و روی یوفکای داخل ماهیتابه میذاریم و از مواد اسفناجی روی یوفکاها میریزیم و باز به این ترتیب یوفکا و باز از مواد اسفناجی میذاریم لایه آخر را با یوفکا تمام میکنیم و باز از سس روی یوفکا میزنیم و یوفکاهای بیرون مانده از ماهیتابه را که لایه اول گذاشته بودیم روی بقیه یوفکاها میاریم و از سس باقیمانده روی یوفکا میزنیم چند جای یوفکا تیکه های کوچک کره میذاریم و در حرارت کم آرام سرخ میکنیم . هنگام سرخ شدن گاهی به چپ و راست حرکت میدیم اگه مدام وسط بمونه وسط بورک میسوزه. کنترل میکنیم وقتی سرخ شد با کمک در ماهیتابه یا با بشقاب بزرگ برمیگردونیم و طرف دیگر را سرخ میکنیم ( 20 تا 25 دقیقه طول میکشد)
طرز تهیه بورک اسفناج در ماهیتابه

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی