آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي غذای گیاهی نان و خمیر

طرز تهیه بهترین نان موزی بدون گلوتن

نان موزی یکی از آن دستور العمل هایی است که همه دوست دارند اما اغلب در مورد تهیه آن در خانه بسیار نگران هستند. به نظر می رسد هر کافی شاپی که در آن قهوه سفارش می دهید، برش های گران قیمتی از این نان را به فروش برساند!

پس آماده شوید که این نان موز غنی از مواد مغذی را در خانه بسیار ساده تهیه کنید و شگفت زده شوید که چقدر می تواند برای شما خوب باشد. نان موزی بدون گلوتن فوق العاده مرطوب اینجاست که همه (حتی دوستداران گلوتن!) از آن لذت خواهند برد.

نان موزی

زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه

مناسب برای: 6-8 نفر

دسته غذایی: میان وعده بدون گلوتن

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
3 عدد موز متوسط ​​رسیده و پوره شده
¼ فنجان عسل
¼ فنجان شیر نارگیل
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
2 و ¼ فنجان آرد بادام
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک ظرف استاندارد برای فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه، تخم مرغ، موز، عسل، شیر نارگیل و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه جداگانه، جوش شیرین، آرد بادام، نمک دریا و دارچین را با هم مخلوط کنید.
  5. محتویات هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند بعد در یک کاسه بزرگتر آنها را با هم مخلوط کنید.
  6. سرکه سیب را اضافه کرده و هم بزنید تا در کل مخلوط پخش شود.
  7. خمیر را درون تظرف روغنی فر بریزید. 45-50 دقیقه پخت آن طول می کشد.

نان موزی

نان موزی بدون گلوتن با نان موی معمولی چه تفاوتی دارد؟

شاید تعجب کنید که تهیه نان موزی بدون گلوتن چگونه است و تفاوت آن با نوع سنتی اش چیست؟

متأسفانه، مانند بسیاری از دستور العمل هایی که با آنها بزرگ شده ایم، نان موز خانگی سنتی، حتی نسخه های خانگی، برای سلامتی چندان مناسب نیستند زیرا آنها معمولاً با مقدار زیادی آرد سفید تهیه می شوند. کربوهیدرات های تصفیه شده مانند اینها هیچ ارزش غذایی ندارند و تجزیه و هضم آنها توسط بدن شما می تواند مشکل باشد.

همچنین نان موزی سنتی دارای مقدار زیادی شکر تصفیه شده است و میزان قند شما را بالا می برد. شکر یکی از بهترین “غذاهایی” است که باعث ایجاد التهاب در بدن می شود و به همه چیز از جمله بیماری کرون، حساسیت به بیماری های قلبی، دیابت و سطح کلسترول بالا مرتبط است.

در نهایت، در این دستور از مواد ارگانیک استفاده می شود. این نان موزی بدون گلوتن طعم شگفت انگیزی دارد و سالم است پس برای پخت آن تردید نکنید.

نان موزی

ارزش غذایی نان موزی بدون گلوتن

یک وعده از این دستور العمل نان موزی فاقد گلوتن شامل:

  • 194 کالری
  • 7 گرم پروتئین
  • 12 گرم چربی
  • 17 گرم کربوهیدرات
  • 3 گرم فیبر
  • 10 گرم شکر
  • 149.08 میلی گرم سدیم
  • 61.67 میلی گرم کلسترول
  • 68.33 میلی گرم منیزیم (16.3 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
  • 1.41 میلی گرم آهن (7.8 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
  • 0.11 میلی گرم ویتامین ب6 (6.5 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
  • 63.58 میلی گرم کلسیم (4.9 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
  • 2.97 میلی گرم ویتامین سی (3.3 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)
  • 131.58 میلی گرم پتاسیم (2.8 درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

نان موزی

نکاتی درباره نان موزی بدون گلوتن فوق العاده مرطوب

این دستور تهیه نان موزی، بهترین مواد را در نان نگه می دارد در حالی که آن را کمی مغذی تر می کند. ما از آرد بادام، یک ماده مناسب برای سلامت قلب، به جای آرد سفید همه منظوره استفاده خواهیم کرد. شما همچنین می توانید با ترکیب آردهای مختلفی مانند آرد بادام، نارگیل، تاپیوکا و آرد پیاز برای این دستور العمل استفاده کنید.

ترکیب موزهای خیلی شیرین این نان را شیرین می کند اما ما به شما عسل را هم پیشنهاد می کنیم. اگر در گرم کردن عسل تردید دارید، می توانید شربت افرا یا یک شیرین کننده طبیعی مانند شکر نارگیل را نیز امتحان کنید. فقط حتماً از این موارد کمتر استفاده کنید! به جای کره، در این دستور العمل بدون لبنیات، همان بافت ابریشمی را با شیر نارگیل به دست خواهیم آورد. حالا این یک نان موزی است که می توانید بدون داشتن احساس بد از آن لذت ببرید!

منبع:

draxe

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی