آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی چند تکه
روغن به مقدار لازم
باقالی خلال شده و پاک شده ۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک،فلفل قرمز و دارچین به مقدار لازم
شوید خشک به مقدار لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه

ابتدا برنجمونو میشوریم و با آب نمک میذاریم یک ساعت بمونه (به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق غذاخوری نمک بهش اضافه کنید)،گوشت رو با پیاز و روغن و زعفران تفت میدیم وقتی رنگش تغییر کرد بهش دوسه لیوان آب اضافه میکنیم و با شعله ملایم میذاریم تا بپزه ،بعد از اینکه تا حدودی پخت به مقدار لازم به آن نمک و کمی دارچین و فلفل قرمز درصورت تمایل اضافه میکنیم و میذاریم تا آبش کم بشه مقداری از آب آنرا برای سس نگه میداریم،برای سس کمی از آب گوشت رو با یک قاشق غذاخوری رب و کمی فلفل قرمز مخلوط کرده و کمی روی حرارت میذاریم تا بجوشه و خامی رب گرفته شود.توی یک قابلمه آب میریزیم تا بجوشه وقتی جوشید برنج خیسانده شده در آب نمک که آبش رو گرفتین به همراه باقالی های تمیز توی آب جوش میریزیم تا بپزند یک یا دوسیب زمینی رو پوست میکنیم و لایه لایه میکنیم و اگر خواستیم قالب میزنیم بعد از اینکه برنج به مرحله دم کشیدن رسید آبکش میکنیم و ته قابلمه روغن میریزیم و به سیب زمینی ها نمک میزنیم و سیب زمینی ها رو ته قابلمه میچینیم وروی آن مخلوط برنج و باقالی آبکش شده میریزیم و روی آن شوید خشک میپاشیم به همین ترتیب چند لایه تکرار میکنیم ودرآخر به مقدار لازم روغن روش میریزیم و یک چهارم استکان آب به قابلمه اضافه میکنیم وزعفران آب شده را هم در لایه آخر اضافه میکنیم و دمکنی را میذاریم تا حدود نیم ساعت بمونه ودم بکشه
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی